Alfa Star

Opinie o Touroperatorach. Napisz co było ok, a co Ci się nie podobało.

Alfa Star

Postprzez jolka » 07 Cze 2010, 20:11

Co sądzicie o biurze podróży Alfa Star i ich ofertach last minute. Zamierzam upolować jakaś w tym roku (Tunezja lub Turcja) i chciałaby wiedzieć jaka jest opieka ze strony biura podczas pobytu za granicą, czy all inclusive jest rzeczywiście all inclusive itp. Proszę o opinie .
Awatar użytkownika
jolka

Re: Alfa Star

Postprzez Tomek55 » 16 Cze 2010, 13:13

jolka napisał(a):Co sądzicie o biurze podróży Alfa Star i ich ofertach last minute. Zamierzam upolować jakaś w tym roku (Tunezja lub Turcja) i chciałaby wiedzieć jaka jest opieka ze strony biura podczas pobytu za granicą, czy all inclusive jest rzeczywiście all inclusive itp. Proszę o opinie .

Zależy jaki hotel. Byłem z nimi 2 razy. Są ok, ale zeby czyms mnie szczegolnie ujeli to nie. Po prostu robia swoje, mi to wystarczy. Moim znajomym np przesuneli wylot o 10h do przodu, przez co stracili caly jeden dzien plazowania, dlatego juz pewnie w zyciu z nimi nie poleca, mimo ze wiadomo ze to nie wina Alfy. Po prostu maja uraz i przez to ostatnio polecielismy z innym biurem, bodaj sun & fun-em.
Awatar użytkownika
Tomek55

Wróć do Biura podróży

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości