Z kim wysłać dzieci na kolonie z okolic Łodzi.

Opinie o Touroperatorach. Napisz co było ok, a co Ci się nie podobało.

Z kim wysłać dzieci na kolonie z okolic Łodzi.

Postprzez rEkRuT » 30 Maj 2010, 19:19

Poszukuje firmy, biura turystycznego organizującego pewne kolonie dla dzieci w wieku 10-12 lat. Interesują mnie opinie, gdyż poszukuję odpowiedzialnej firmy na kolonie w sierpniu.
Awatar użytkownika
rEkRuT

Miejscowość: Rawa Mazowiecka

Re: Z kim wysłać dzieci na kolonie z okolic Łodzi.

Postprzez Iceman » 31 Maj 2010, 11:33

Polecam firmę - Centrum Kolonii i Obozów COGITO z Warszawy. Więcej na stronie www.obozy.pl Sprawdzone biuro, sporo agentów.
Awatar użytkownika
Iceman

Postprzez rEkRuT » 31 Maj 2010, 17:52

Ta ich stronka trochę mnie nie przekonuje. Dość amatorsko to wygląda. A jakieś inne godne polecenia firmy? Nie chodzi mi o wyjazd dla grupy 40 osób, czyli zorganizowany. Chodzi mi o wysłanie 3 dzieciaków najlepiej dołączonych do dużej grupy.
Awatar użytkownika
rEkRuT

Miejscowość: Rawa Mazowiecka

Postprzez Olcia » 01 Cze 2010, 18:22

Polecam firmę z okolic Łodzi -Centrum Usług Szkoleniowo-Wypoczynkowych SKRZAT, firma istnieje ponad 15 lat, więc nie jest to jakaś firma krzak. Dzieci moich znajomych jeżdżą z tą firmą od kilku lat i zawsze wracają zadowoleni. Firma działa nie tylko na terenie woj.łódzkiego, dzieci na takich koloniach są z różnych okolic. Głównie skupiają się na wyjazdach grupowych, jednak bez problemu można dopisać do każdej grupy pojedyncze osoby. Wiem, że organizują kolonie nad morzem, w górach i nad jeziorami, również wycieczki i zielone szkoły. Ceny też mają przystępne. Zresztą tu jest ich stronka, to możecie sobie coś więcej poczytać i najlepiej pytać bezpośrednio: http://www.skrzat.opole.pl/
Ja niestety nie mam jeszcze dzieci więc nie mogę ocenić :)
~~Podróże są jak ożywcza kąpiel dla umysłu~~
Awatar użytkownika
Olcia

Miejscowość: Łódź

Postprzez zorka » 01 Cze 2010, 20:14

Ja polecam biuro podróży Harctur. Dzieci mojej siostry od kilku lat jeżdżą na kolonie za ich pośrednictwem. Za każdym razem kadra opiekunów była bardzo dobrze wykwalifikowana, dzieciaki miały zorganizowany czas od rana do wieczora, nie nudziły się. Zawsze w programie kolonii jest wiele ciekawych wycieczek. Na ich stronie internetowej są referencje wystawione przez klientów tego biura: www.harctur.pl. Myślę, że warto skorzystać z ich oferty.
Awatar użytkownika
zorka

Postprzez Iceman » 02 Cze 2010, 14:39

Hej. COGITO ma stronkę taką pod dzieci, ale organizują wyjazdy dla studentów i młodzieży. Pogadaj z jakimś lokalnym agentem których jest dużo i dowiedz się więcej. Zresztą na stronce jest ich katalog w pdf.
Awatar użytkownika
Iceman

Postprzez Maciek ComeOn.pl » 10 Cze 2010, 10:20

rEkRuT napisał(a):Poszukuje firmy, biura turystycznego organizującego pewne kolonie dla dzieci w wieku 10-12 lat. Interesują mnie opinie, gdyż poszukuję odpowiedzialnej firmy na kolonie w sierpniu.

Witam,
Mamy w swojej ofercie kilkunastu sprawdzonych Touroperatorów, którzy od lat organizacją kolonie, obozy (językowe, sportowe, surwiwalowe, żeglarskie) zarówno w kraju jak i za granicą. Realizujemy też indywidualne zamówienia. Przy grupach jesteśmy w stanie podstawić autokar w dowolne miejsce w kraju i zaproponować indywidualny program.
Zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Maciek ComeOn.pl

Miejscowość: Kraków

Postprzez Olcia » 18 Cze 2010, 23:12

a jaki jest u Was w tym sezonie koszt 10-14 dniowego turnusu nad morzem dla uczestników indywidualnych? co jest w cenie?
~~Podróże są jak ożywcza kąpiel dla umysłu~~
Awatar użytkownika
Olcia

Miejscowość: Łódź

Wróć do Biura podróży

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości