Witam Madzia Zwiedziłem juz wiele stolic Europejskich m. in. Ateny, Pragę, Rzym, Wiedeń, Wilno czy Paryż.
chciałbym zwiedzić każda stolice w Europie. Oraz pojechać na jakiegoś lasta do Tunezji. Pozatym moim hobby jest zwiedzanie Ruin zamków w Polsce. A za niedługo będę sie bronił z pracy P.T. Zamki na Szlaku Orlich Gniazd jako Atrakcja Turystyczna
wow, to licze na jakies fotorelacje w odpowiednim wątku bo sam spis robi wrażenie. co do zamków-uwielbiam Zamek w Krzyżtoporze, słyszałam, że jest nawet jakaś książka fajnie napisana o tym miejscu, ale niestety nie wpadła jeszcze w moje ręce.... z wymienonych miejsc przez Ciebie widziałam Wilno i Prage , poza tym jest jeszcze kilka innych pięknych miesjc, które zobaczyłam, ale o tym zapewne przeczytasz w odpowiednich wątkach na forum a marzeniem moim jest podróż na wyspę Mauritius.... jak wygramw totka to na pewno wkleje na forum fotoreacje z wyprawy
to tylko niektóre jakie widziałem. o w sumie bede musiał pogrzebać coś w kompie to bedzie jakąś fotorelacja:)
W sumie to zamek w Ujeżdzie:) Jest boski też mi się bardzo podoba niestety też nie posiadam. Dla mnie kompendium wiedzy to Bohdan Guerquin na temat każdego zamku. Oczywiście że poczytam. Narazie się wgryzam w forum a Ty co porabiasz ?? skad jesteś itp może powiesz coś wiecej o sobie