Brooklin Wita Wszystkich

Napisz o sobie, napisz co już zwiedziłeś i gdzie się wybierasz w najbliższym czasie.

Brooklin Wita Wszystkich

Postprzez Brooklin » 15 Cze 2010, 11:04

Witam, Jestem Wiesiek z Jasła. Studiuje Turystykę i Rekreację w Krośnie. Interesuję się zwiedzaniem i Rajdami Samochodowymi :)
Podróże Kształcą .......... WYKSZTAŁCONYCH :)
Awatar użytkownika
Brooklin

Miejscowość: Jasło (RJS)

Re: Brooklin Wita Wszystkich

Postprzez Magda » 15 Cze 2010, 11:07

a co ciekawego już zwiedziłeś?
witaj na forum !!!
~~~~~~~~~~~~Podróże kształcą~~~~~~~~~~~~
Awatar użytkownika
Magda

Miejscowość: centralna Polska :)

Postprzez Brooklin » 15 Cze 2010, 11:21

Witam Madzia :) Zwiedziłem juz wiele stolic Europejskich m. in. Ateny, Pragę, Rzym, Wiedeń, Wilno czy Paryż.

chciałbym zwiedzić każda stolice w Europie. Oraz pojechać na jakiegoś lasta do Tunezji.
Pozatym moim hobby jest zwiedzanie Ruin zamków w Polsce.
A za niedługo będę sie bronił z pracy P.T. Zamki na Szlaku Orlich Gniazd jako Atrakcja Turystyczna

a TY :) ???
Awatar użytkownika
Brooklin

Postprzez Magda » 15 Cze 2010, 11:49

wow, to licze na jakies fotorelacje w odpowiednim wątku :) bo sam spis robi wrażenie.
co do zamków-uwielbiam Zamek w Krzyżtoporze, słyszałam, że jest nawet jakaś książka fajnie napisana o tym miejscu, ale niestety nie wpadła jeszcze w moje ręce.... z wymienonych miejsc przez Ciebie widziałam Wilno i Prage , poza tym jest jeszcze kilka innych pięknych miesjc, które zobaczyłam, ale o tym zapewne przeczytasz w odpowiednich wątkach na forum :)
a marzeniem moim jest podróż na wyspę Mauritius.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jak wygramw totka to na pewno wkleje na forum fotoreacje z wyprawy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~Podróże kształcą~~~~~~~~~~~~
Awatar użytkownika
Magda

Miejscowość: centralna Polska :)

Postprzez Brooklin » 15 Cze 2010, 12:00

:) to tylko niektóre jakie widziałem. o w sumie bede musiał pogrzebać coś w kompie :) to bedzie jakąś fotorelacja:)

W sumie to zamek w Ujeżdzie:) Jest boski też mi się bardzo podoba :) niestety też nie posiadam. Dla mnie kompendium wiedzy to Bohdan Guerquin na temat każdego zamku. Oczywiście że poczytam. Narazie się wgryzam w forum :) a Ty co porabiasz ?? skad jesteś itp może powiesz coś wiecej o sobie :)
Awatar użytkownika
Brooklin

Postprzez Kinia191989 » 13 Wrz 2010, 13:03

nio to troszkę świata zwiedziłeś :P:)
Kinia191989

Miejscowość: Kraków

Wróć do Jesteś nowy na forum? Przywitaj się z innymi podróżnikami.

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość