Nazywam się Katarzyna, mam 18 lat, jestem z Częstochowy. Kocham geografię i angażuję się w wiele projektów z nią związanych. Kocham wreszcie podróże i rozmowy o nich, co skłoniło mnie do rejestracji na tym forum

. Do tej pory zjechałam Włochy, Belgię, Austrię, Niemcy, Czechy, Słowację, Bułgarię, Serbię oraz Grecję, którą pokochałam od przysłowiowego pierwszego wejrzenia. Dlatego kraj, który poniekąd będę tu reklamować wszystkim, to właśnie to nieduże, wyspiarskie państwo, na zobaczenie którego z powodzeniem można by poświęcić całe życie. I co chwilę być zaskakiwanym

.
Nasz kraj kocham szczególnie, co rok poświęcam trochę czasu by coś nowego zobaczyć i czegoś nowego się o Polsce nauczyć. Nie ukrywajmy - jest przecież przepiękna.
W najbliższym czasie planuję wyjazd na Kretę, do Madrytu, a także w wakacje jako wolontariusz (opieka dla dzieci) ponownie na wyspę Wolin. Może los rzuci mnie gdzieś jeszcze, w dzikie, dalekie i nieznane? Miewam wiele szalonych przygód i trochę przywykłam, chociaż czasem moje życie rozpędza się w ciągu kilku chwil do kosmicznych prędkości i miejsca pobytu zmieniają się szybko jak na maps.google.pl ;p

Trzymajcie za mnie kciuki ;D.