GTI

Opinie o Touroperatorach. Napisz co było ok, a co Ci się nie podobało.

GTI

Postprzez Beny » 06 Maj 2010, 10:44

3cie wakacje z GTI, za każdym razem super.
W tym roku nie było co prawda polskiego rezydenta tylko lokalny miniaTurek :) ale dawał radę.
Wszystko dobrze zorganizowane, vouchery na lotnisku, odprawa, przyjęcie, transport do i z hotelu. Sam hotel tez ok, ale to juz zasluga nas samych, bo wiedzielismy gdzie lecimy i sami go sobie wybraliśmy.
Brak jakichkolwiek zastrzezen do GTI, mozna smialo polecic.

BeNY
Awatar użytkownika
Beny

Miejscowość: Cieszyn

Re: GTI

Postprzez salomon84 » 02 Cze 2010, 21:07

Ja w te wakacje też skorzystałem z GTI i niestety była jedna spoooora wpadka, Wycieczka ultra all-inclusive okazała się jedynie all-inclusive czyli zamiast alkoholi importowanych tureckie odpowiedniki. Na zwrócenie uwagi rezydentowi ten tylko wzruszył ramionami ... no ale nic jakoś dałem rade :p
Co do reszty to faktycznie całkiem OK ale następnym razem będę na to bardziej uczulony.

pozdro
salomon84

Re: GTI

Postprzez Beny » 07 Cze 2010, 11:53

salomon84 napisał(a):Ja w te wakacje też skorzystałem z GTI i niestety była jedna spoooora wpadka, Wycieczka ultra all-inclusive okazała się jedynie all-inclusive czyli zamiast alkoholi importowanych tureckie odpowiedniki. Na zwrócenie uwagi rezydentowi ten tylko wzruszył ramionami ... no ale nic jakoś dałem rade :p
Co do reszty to faktycznie całkiem OK ale następnym razem będę na to bardziej uczulony.

pozdro

Hmm, ja bylem 2 lata temu i bylo super pod tym wzgledem, ale rok temu z kolei moi znajomi wybrali sie na podroz poslubna do Turcji, rowniez do Ultra All`a i bylo tak jak piszesz - alkohole tylko lokalne... Dziwne. Z tego co pamiętam byli z Wezyrem, wiec mozna wnioskowac, ze to nie wina biura a bardziej kaprysów Turków. Powinni o tym prezycyjniej informować, albo nie wygłupiać się z pisaniem, że all to ultra all...
Awatar użytkownika
Beny

Miejscowość: Cieszyn

Wróć do Biura podróży

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości